|
 |
|
|
|
It is currently Fri Sep 10, 2010 11:44 am
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
DragonPrincess
|
Post subject: Detektor laži Posted: Mon Aug 31, 2009 9:49 pm |
|
|
|
|
Svrljao ciga po buvljaku i naisao na prodavca koji prodaje detektor lazi za 1000 dinara. Cigi se dopadne sprava i kupi je. Dolazi kuci i kaze:"Kupio sam detektor za laganje, da ga isprobamo. Ramadan, imao si kontrolni, da vidimo sta si dobio..." Prikljuce oni njega i pocnu... "Dobio sam peticu." TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT "OK, lazem, dobio sam cetvorku..." TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT "Dobio sam jedan..." Majka se izdere na Ramadana:"Kako te nije sramota da lazes idiote, ja kad sam bila tvojih godina, sve petice sam imala!!!" TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT "Dobro, nisu petice, ali nisu ni jedinice..." Ukljucuje se i cale:" Ja kad sam is`o u skolu..." TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT "A dobro, da sam isao, ne bih bio ovako los kao ti!" Ramadan:"Ma nosi se bre cale u picku materinu, sta me napadas!" Uskoci majka u razgovor:"Molim Ramadane?! Kako to pricas sa caletom?" TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT
|
|
|
| |
 |
|
penzic
|
Post subject: Re: Detektor laži Posted: Mon Mar 08, 2010 1:53 pm |
|
{ GIVEN }: { THANKS }
{ RECEIVED }: { THANKS }